CONTACTEER ONS

PADEL

Wij bieden sinds juni 2020 padel aan aan de inwoners van Ranst en de naburige gemeenten. We beschikken over 2 hoogwaardige Red Sport Pro padelterreinen, en een derde terrein is in aanleg met verwachte opleverdatum einde oktober 2020. Iedereen kan padel komen spelen bij ons. Het is de ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s dankzij de lage drempel om de padelsport te beoefenen en waarbij het uitdagend is voor sportievelingen van eender welk niveau. Padel is voorts de snelst groeiende sport in Vlaanderen, bestaande uit een combinatie van tennis en squash op een terrein van 20m op 10m.

We voorzien bovendien op frequente tijdstippen gezellige padelactiviteiten: clubavond, invitatietornooi, clubkampioenschap, … Zoals je merkt is er heel wat bedrijvigheid bij TC Ranst!

Er bestaat ook de mogelijkheid om bij ons mee te doen aan diverse padelcompetities zoals interclub en tornooien.

Er is de keuze tussen losse verhuur of een lidmaatschap voor 1 jaar. Padel kan immers een gans jaar door gespeeld worden. Reservaties zullen voor beide types eenvoudig kunnen via de app 'Playtomic' waarbij een toegangscode zal worden verstuurd om de poort tot de velden te openen. De verlichting wordt tevens automatisch aangestuurd.

We hebben de tarieven heel democratisch gehouden in vergelijking met andere padelclubs. De vaste prijs voor de losse verhuur bedraagt 20 EUR per uur per terrein. De lidmaatschapstarieven voor 1 jaar onbeperkt spelen en nog andere privileges worden weergegeven in de volgende tabel waarbij we een fikse korting geven voor de tennisleden:

OPGELET: LEDENSTOP PADEL INGEVOERD SINDS 14 SEPTEMBER 2020 - het is niet meer mogelijk om padellid te worden bij TC Ranst. Losse verhuur is wel nog mogelijk via de app 'Playtomic'. Indien u op de wachtlijst wil geplaatst worden dan kan u een mail sturen naar [email protected]

Categorie Tarief enkel padel Tarief bovenop lidgeld tennis
Volwassene (geboortejaar 1994 en vroeger) € 200 € 140 (+lidgeld tennis)
Student (geboortejaar van 1995 tot 2002) € 150 € 90 (+lidgeld tennis)
Jeugd (geboortejaar van 2003 tot 2008) € 100 € 70 (+lidgeld tennis)
Kind (geboortejaar 2009 of later) € 50 € 35 (+lidgeld tennis)

Uw lidmaatschap voor een jaar start op het moment van de betaling en kan je regelen via de website van Tennis Vlaanderen en door het correcte bedrag over te schrijven op de rekening van TC Ranst (BE97 9797 7992 3249) met vermelding van ‘LID PADEL + naam’. Stuur tevens je belangrijkste gegevens door naar [email protected]

We voorzien tevens de mogelijkheid om padelrackets te huren aan slechts 3 EUR per racket. De huur van padelrackets kan wel enkel indien de chalet geopend is (i.e. op weekdagen vanaf 19u en gedurende het weekend overdag). Padelballen dienen steeds aangekocht te worden.