CONTACTEER ONS

PADEL

PROMO PADEL - PROMO PADEL - PROMO PADEL

Van 1 februari 2021 tot en met 31 augustus 2021 verlagen we het tarief om een padelterrein te huren tijdens weekdagen (geen feestdag) van 8u tot 14u naar 12 EUR per uur!!! Een padelterrein reserveren kan eenvoudig via de app van Playtomic. De mogelijkheid tot reservatie gaat een week vooraf open. Veel padelplezier!!!

____________________________

OPGELET: VOLLEDIGE LEDENSTOP PADEL INGEVOERD - het is niet meer mogelijk om padellid te worden bij TC Ranst; er is tevens geen wachtlijst meer. Losse verhuur is wel nog mogelijk via de app 'Playtomic'.

____________________________

Wij bieden sinds juni 2020 padel aan aan de inwoners van Ranst en de naburige gemeenten. We beschikken over 5 hoogwaardige Red Sport Pro padelterreinen. Iedereen kan padel komen spelen bij ons. Het is de ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s dankzij de lage drempel om de padelsport te beoefenen en waarbij het uitdagend is voor sportievelingen van eender welk niveau. Padel is voorts de snelst groeiende sport in Vlaanderen, bestaande uit een combinatie van tennis en squash op een terrein van 20m op 10m.

We voorzien bovendien op frequente tijdstippen gezellige padelactiviteiten: clubavond, invitatietornooi, clubkampioenschap, … Zoals je merkt is er heel wat bedrijvigheid bij TC Ranst!

Er bestaat ook de mogelijkheid om bij ons mee te doen aan diverse padelcompetities zoals interclub en tornooien.

Er is de keuze tussen losse verhuur of een lidmaatschap voor 1 jaar. Padel kan immers een gans jaar door gespeeld worden. Reservaties zullen voor beide types eenvoudig kunnen via de app 'Playtomic' waarbij een toegangscode zal worden verstuurd om de poort tot de velden te openen. De verlichting wordt tevens automatisch aangestuurd. Padel spelen kan elke dag van 8u tot 23u.

We hebben de tarieven heel democratisch gehouden in vergelijking met andere padelclubs. De vaste prijs voor de losse verhuur bedraagt 20 EUR per uur per terrein. De lidmaatschapstarieven vanaf 1 december 2020 voor 1 jaar onbeperkt spelen en nog andere privileges worden weergegeven in de volgende tabel waarbij we een fikse korting geven voor de tennisleden (OPGELET: VOLLEDIGE LEDENSTOP INGEVOERD):

Categorie Tarief enkel padel Tarief bovenop lidgeld tennis
Volwassene (geboortejaar 1995 en vroeger) € 200 € 140 (+lidgeld tennis)
Student (geboortejaar van 1996 tot 2003) € 150 € 90 (+lidgeld tennis)
Jeugd (geboortejaar van 2004 tot 2009) € 100 € 70 (+lidgeld tennis)
Kind (geboortejaar 2010 of later) € 50 € 35 (+lidgeld tennis)

Uw lidmaatschap voor een jaar start op het moment van de betaling en kan je regelen via de website van Tennis Vlaanderen en door het correcte bedrag over te schrijven op de rekening van TC Ranst (BE97 9797 7992 3249) met vermelding van ‘LID PADEL + naam’. Stuur tevens je belangrijkste gegevens door naar [email protected]

We voorzien tevens de mogelijkheid om padelrackets te huren aan slechts 3 EUR per racket. De huur van padelrackets kan wel enkel indien de chalet geopend is (zie voor de openingsuren in het gedeelte 'accommodatie' van de website). Padelballen dienen steeds aangekocht te worden.