CONTACTEER ONS

PADEL

NIEUWE PADELLEDEN KUNNEN ZICH STEEDS AANMELDEN MET ONMIDDELLIJKE AANVANG (gelieve hiervoor contact op te nemen via [email protected]
JEUGDLEDEN PADEL KUNNEN STEEDS AANGESLOTEN WORDEN

____________________________

Wij bieden sinds juni 2020 padel aan aan de inwoners van Ranst en de naburige gemeenten. We beschikken over 5 hoogwaardige Red Sport Pro padelterreinen. Iedereen kan padel komen spelen bij ons. Het is de ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s dankzij de lage drempel om de padelsport te beoefenen en waarbij het uitdagend is voor sportievelingen van eender welk niveau. Padel is voorts de snelst groeiende sport in Vlaanderen, bestaande uit een combinatie van tennis en squash op een terrein van 20m op 10m.

We voorzien bovendien op frequente tijdstippen gezellige padelactiviteiten: clubavond, invitatietornooi, clubkampioenschap, … Zoals je merkt is er heel wat bedrijvigheid bij TC Ranst!

Er bestaat ook de mogelijkheid om bij ons mee te doen aan diverse padelcompetities zoals interclub en tornooien.

Er is de keuze tussen losse verhuur of een lidmaatschap voor 1 jaar. Padel kan immers een gans jaar door gespeeld worden. Reservaties zullen voor beide types eenvoudig kunnen via de app 'Playtomic' waarbij een toegangscode zal worden verstuurd om de poort tot de velden te openen. De verlichting wordt tevens automatisch aangestuurd. Padel spelen kan elke dag van 8u tot 23u.

We hebben de tarieven heel democratisch gehouden in vergelijking met andere padelclubs, waarbij de tarieven al vanaf de start ongewijzigd zijn (geen inflatie bij TC Ranst!). De vaste prijs voor de losse verhuur bedraagt:

- 16 EUR per uur per terrein op weekdagen tussen 8u en 17u en tijdens het ganse weekend;

- 20 EUR per uur per terrein op weekdagen tussen 17u en 23u.

De lidmaatschapstarieven voor 1 jaar onbeperkt spelen en nog andere privileges worden weergegeven in de volgende tabel waarbij we een fikse korting geven voor de tennisleden (een lidmaatschap loopt steeds tot 31 maart 2025 waardoor desgevallend een pro rata op de tarieven zal toegepast worden):

Categorie Tarief enkel padel Tarief bovenop lidgeld tennis
Volwassene (geboortejaar 1998 of vroeger) € 200 € 140 (+lidgeld tennis)
Student (geboortejaar van 1999 tot 2006) € 150 € 90 (+lidgeld tennis)
Jeugd (geboortejaar van 2007 tot 2012) € 80 € 60 (+lidgeld tennis)
Kind (geboortejaar 2013 of later) € 50 € 35 (+lidgeld tennis)
Dallidmaatschap (geboortejaar 2006 of vroeger)** € 125 € 90 (+lidgeld tennis)

** Dallidmaatschap: hiermee kan je onbeperkt padel spelen op weekdagen tussen 8u en 17u en tijdens het ganse weekend. 

Uw lidmaatschap voor een jaar start op het moment van de betaling en kan je regelen via de website van Tennis Vlaanderen en door het correcte bedrag over te schrijven op de rekening van TC Ranst (BE97 9797 7992 3249) met vermelding van ‘LID PADEL + naam’. Stuur tevens je belangrijkste gegevens door naar [email protected].

We voorzien tevens de mogelijkheid om padelrackets te huren aan slechts 3 EUR per racket. De huur van padelrackets kan wel enkel indien de chalet geopend is (zie voor de openingsuren in het gedeelte 'accommodatie' van de website). Padelballen dienen steeds aangekocht te worden.